NOWOŚĆ Richa Atomic

NOWOŚĆ Mitas MC24 Invader

NOWOŚĆ Shima GIRO 2.0

NOWOŚĆ MIVV MK3 Carbon
10
OPINIA Crash pady przedniej osi CSP
8
OPINIA Crash pady CSP
1
OPINIA Interphone Tour F5
9
OPINIA Yamaha MT-10 2016-
9
OPINIA KTM Duke 125 2020-
9
OPINIA Yamaha XJ6 model 2009-2013
9
OPINIA Kawasaki Z650 2017-2018
Zloty, imprezy, wydarzenia motocyklowe...

+ DODAJ ZLOT/WYDARZENIE

NAJBLIŻSZE WYDARZENIA

MAPA WYDARZEŃ/ZLOTÓW





Tatrzański Free Tour 18-22.05.2022




Miejscowość

Gdańsk

Województwo

Dolnośląskie

Data wydarzenia

18 maj 2022

Czas Trwania

4 dni




PLAKAT

Opis wydarzenia
Zapraszamy Cię na Tatrzański Free Tour 7-13.08.2021.
Przygotowaliśmy trasy biegnące przez malownicze kręte drogi Słowackimi Tatrami, Pieninami i Beskidem Żywieckim.
Dodatkowo w programie:
-zwiedzanie zamku w Ogrodzieńcu,
- zwiedzanie Zamku Orawskiego,
- zwiedzanie Demianowskiej Jaskini Wolności,
- góralski grill,
- zwiedzanie Kopalni Soli w Wieliczce,
- dostęp do strefy SPA i basenu.
Decydując się na naszą wyprawę gwarantujemy Ci w cenie 4 noclegi ze śniadaniami (pokoje 2 osobowe), grill party drugiej nocy, zwiedzanie powyższych atrakcji, przewodnika
na zaplanowanych trasach.
Ubezpieczenie w Turystycznym Funduszu Gwarancyjnym i Turystycznym Funduszu Pomocowym.
Ubezpieczenie NNW 15 000 pln i
Kosztów Leczenia w tym Covid 20 000 euro,

Grupa będzie liczyć 15 motocykli.
Płatność możliwa jest w 3 ratach.
Koszt wyjazdu to:
- w przedsprzedaży do 30.11.21:
1750 zł kierowca, 1750 zł pasażer,
- w przedsprzedaży do 28.02.22:
1950 zł kierowca, 1750 zł pasażer,
- regularna cena sprzedaży od 01.03.22:
2250 zł kierowca, 1950 zł pasażer.

Za dopłatą dostępne są:
-pokoje jednoosobowe - 450 zł
-ubezpieczenie Kosztów Rezygnacji i Przerwania Podróży,
-rozszerzony pakiet ubezpieczenia turystycznego.
Szczegółowy program imprezy dostępny jest w wydarzeniu i na stronie www. Regulamin wyjazdu znajduje się na mototrek.pl

Wyruszamy z Gdańska i zbieramy naszych uczestników na trasie (Łódź, Piotrków Trybunalski, Częstochowa).

NIE CHCESZ PRZEGAPIĆ ŻADNEGO ZLOTU? ZAINSTALUJ APLIKACJE MOTO OPINIE i miej bazę zlotów zawsze w swoim telefonie!
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store



Wasze zdjęcia
Dodaj zdjęcie

Komentarze i dyskusje




 kod


Avatar
- gość
01-12-2022, 17:22:32