10
OPINIA Honda NC750X DCT
10
OPINIA Autosol Metal Polish 75ml
1
OPINIA Scorpion EXO-1200 Air
9
OPINIA Scorpion EXO-1200 Air
9
OPINIA Scorpion EXO-1200 Air

NOWOŚĆ Seca X-Stretch Titanium

NOWOŚĆ Buse Rico
10
OPINIA Shima Strato
8
OPINIA Revit Dirt 3
4
OPINIA Shima X-Breeze 2
9
OPINIA Forma Freccia
Zloty, imprezy, wydarzenia motocyklowe...

+ DODAJ ZLOT/WYDARZENIE

NAJBLIŻSZE WYDARZENIA

MAPA WYDARZEŃ/ZLOTÓW





[ODWOŁANE] VIII Ogólnopolskie otwarcie sezonu motocyklowego Licheń 2021




Miejscowość

Licheń

Województwo

Wielkopolskie

Data wydarzenia

24 kwiecień 2021

Czas Trwania

1 dzień




PLAKAT

Opis wydarzenia
Tegoroczne Otwarcie Sezonu Motocykli i Pojazdów Zabytkowych w Licheniu Starym zostało odwołane.

Zgodnie z informacjami przekazanymi Sanktuarium przez organizatorów zlotu, tegoroczny zlot został odwołany ze względu na panujące ograniczenia związane z epidemią koronawirusa. Co za tym idzie, nie odbędzie się parada monocyklów i pojazdów zabytkowych ulicami Lichenia. W sobotę nie będzie także zmian w organizacji ruchu drogowego na ulicach Lichenia. Organizatorzy przepraszają za zaistniałe utrudnienia i proszą o wyrozumiałość tych, którzy planowali przybyć w tym dniu do Lichenia.

W sobotę, 24 kwietnia, o godz. 12.00 w licheńskiej bazylice zostanie odprawiona Msza św. w intencji wszystkich motocyklistów o bezpieczne poruszanie się na drogach publicznych w rozpoczynającym się sezonie motocyklowym. Należy jednak pamiętać, iż w związku z panującymi obostrzeniami sanitarnymi, w licheńskiej bazylice podczas Mszy św. i nabożeństw może przebywać jednorazowo 350 osób.

Licheń Stary, 21 kwietnia 2021 r.

NIE CHCESZ PRZEGAPIĆ ŻADNEGO ZLOTU? ZAINSTALUJ APLIKACJE MOTO OPINIE i miej bazę zlotów zawsze w swoim telefonie!
Get it on Google Play Moto-Opinie w App Store



Wasze zdjęcia
Dodaj zdjęcie

Komentarze i dyskusje




 kod


Avatar
Suzi65 - gość
04-22-2021, 09:12:11
Brałem udział w Uroczystościach 2019r.Przeżyłem magiczne momenty,wyjątkowe święcenie motocykli i ich właścicieli.W tę sobotę też przyjadę.Do zobaczenia

Avatar
Suzi65 - gość
04-22-2021, 09:07:19

Profil użytkownika
04-21-2021, 23:08:25
Szkoda ze odwołane

Profil użytkownika
04-21-2021, 23:05:42

Profil użytkownika
04-21-2021, 23:04:50

Profil użytkownika
04-21-2021, 19:12:26
Witam na motur pl jest napisane że zlot w Licheniu odwołany. Będzie tylko o godz 12 modlitwa w intencji motocyklistów. :(

Avatar
jol - gość
04-21-2021, 16:07:37
http://www.lichen.pl/pl/24/n_2440/zlot_motocyklowy_odwolany

Profil użytkownika
04-18-2021, 18:54:34
Nadal aktualny? Cos slyszalem ze odwolany

Profil użytkownika
04-14-2021, 14:18:19
Witam. Pierwszy raz w Licheniu. Będę na pewno. Pozdro

Avatar
MArio - gość
04-14-2021, 08:54:06
to w końcu 24 czy 25 to będzie??

Avatar
Electra-Poznań - gość
04-13-2021, 22:06:12
Czy to się odbędzie,ma ktoś jakieś wiarygodne info..?

Profil użytkownika
04-13-2021, 17:37:00
Wybiera sie ktos z Poznania? 😄

Avatar
Rzeźnik - gość
04-11-2021, 16:27:14
Będę i ja pozdrawiam

Avatar
Slazak - gość
04-11-2021, 16:04:41
Po raz pierwszy po 50tce

Profil użytkownika
04-07-2021, 11:22:17

Avatar
Kryspin - gość
04-04-2021, 20:30:11
Będę i ja.

Jakie są dokładne współrzędne „parkingu”?

Avatar
Kryspin - gość
04-04-2021, 20:28:57
Będę i ja

Avatar
Kryspin - gość
04-04-2021, 20:28:51
Będę i ja

Avatar
Młody - gość
03-04-2021, 20:54:08
będziemy

Profil użytkownika
03-02-2021, 16:54:42
Po 60 pierwszy raz

Profil użytkownika
03-02-2021, 16:52:46
Czersk

Avatar
- gość
03-01-2021, 20:05:24

Profil użytkownika
01-27-2021, 12:44:14
Będę! Wszystko gotowe))

Avatar
Belfer - gość
01-26-2021, 21:32:01
Po 50- ce pierwszy raz wybieram się. Pozdrawiam

Avatar
Belfer - gość
01-26-2021, 21:30:35
Po 50- ce pierwszy raz wybieram się. Pozdrawiam

Avatar
Belfer - gość
01-26-2021, 21:30:33
Po 50- ce pierwszy raz wybieram się. Pozdrawiam

Avatar
Polish Moto Brothers - gość
01-24-2021, 17:47:07
będziemy

Avatar
Matt - gość
01-19-2021, 22:02:15
Tysiące będą

Avatar
gang dzikich wieprzy Piotrkow Kuj - gość
01-05-2021, 19:20:22
kaczor nie szalej tak bo nie wiadomo jak bedzie ale zajrzyj na tym swoim malym motorku 50cc

Avatar
kaczor - gość
01-05-2021, 19:15:31
mam nadzieje ze teraz wypali zlot do zobaczenia lewa w góre

Avatar
Drag Star - gość
01-02-2021, 20:29:51
Jeśli nas znowu nie pozamykają w domach to chętnie się przejadę posłuchać tylu V2 naraz.

Avatar
Jarocin - gość
12-30-2020, 05:16:21
To będzie moj pierwszy zlot , juz się szykuje

Avatar
Jarocin - gość
12-30-2020, 05:16:02
To będzie moj pierwszy zlot , juz się szykuje

Avatar
anuśka - gość
11-08-2020, 16:14:26
Postaramy się honda gotowa.

Profil użytkownika
10-31-2020, 17:08:08
Moze w tym roku się odbędzie.