NOWOŚĆ Awina TN0700B-F2

NOWOŚĆ Revit Hyperspeed Pro

NOWOŚĆ Harley-Davidson Superlow

OPINIA MANNOL 7812 Motorbike 4-Takt 10W40

OPINIA Romet Z-125

OPINIA Honda XL 650V Transalp (2000-2007)

OPINIA Honda CB650R 2019

OPINIA Honda CB650R 2019

NOWOŚĆ RST Atlas

NOWOŚĆ Seca Aero III

NOWOŚĆ Sena 5S
Zloty, imprezy, wydarzenia motocyklowe...

+ DODAJ ZLOT/WYDARZENIE

NAJBLIŻSZE WYDARZENIA

MAPA WYDARZEŃ/ZLOTÓW





Bike Week Moto Camp Łeba 13-16.08.2020 Spotkanie Motocyklistów




Miejscowość

Łeba

Województwo

Pomorskie

Data wydarzenia

13 sierpień 2020

Czas Trwania

3 dni




PLAKAT

Opis wydarzenia
Moto Camp Łeba 2020
Zapraszamy już po raz dziesiąty w dniach 13-16.08.2020 nad Polskie morze.
W tym roku z uwagi na panującą sytuację i przepisy zmieniliśmy charakter naszego spotkania w Łebie. Podczas Moto Camp nie odbędą się koncerty (chyba że zmienią się przepisy).
Muzykę mechaniczną i komunikaty epidemiologiczne będzie nadawał: Piotr Boś (znany kabareciarz, bajarz i gawędziarz 🙂
Moto Camp odbędzie się w tym samym miejscu co w latach poprzednich, na dużym zielonym terenie przy ul. Turystycznej,
5 hektarów w samym centrum miasta – blisko głównego deptaka, morza i Słowińskiego Parku Narodowego.
Każdy uczestnik otrzyma w cenie wjazdówki miejsce na polu namiotowym, pamiątkowy znaczek, naszywkę i zestaw naklejek.
Czekać będzie na Was aleja handlowa ze stoiskami z gadżetami motocyklowymi, skórami, butami i innymi akcesoriami.
Na terenie przygotujemy zadaszone miejsca siedzące, nie zabraknie stoisk z pysznym jedzeniem i napojami. Zapewniamy wydzielone pole namiotowe z sanitariatami (dwa kontenery prysznicowe z ciepłą wodą, umywalki i 40 sztuk wc), ochroną i zapleczem medycznym.
Więcej informacji tutaj www.motozloty.com

Wasze zdjęcia
Dodaj zdjęcie

Komentarze i dyskusje




 kod


Avatar
Beniu - gość
08-04-2020, 10:17:00
Jeśli będzie jak w Bielawie to wolę podziękować i wybrać się na inny zlot

Avatar
piotrek - gość
08-04-2020, 06:36:03
oczywiście 12 - tego w środę

Avatar
piotrek - gość
07-31-2020, 07:32:43
startuję z Legionowa na zlot we wtorek 2020-08-12, chętnych na wspólną trasę proszę o znak, podam kontakt.

Avatar
Grrin - gość
07-27-2020, 22:53:41
Wybieram się poraz pierwszy może ktoś rzucić ceną wjazdówki z plecakiem

Avatar
Marek - gość
07-01-2020, 16:24:56
Nadal aktualne?

Avatar
Marek - gość
07-01-2020, 16:24:54
Nadal aktualne?